İçeriğe geç

Basic Kalıp Elbise Ne Demek

Basic kalıp ne demek?

Temel desenler genellikle sade giyim ürünleri için kullanılır. Aynı zamanda ince ve düz bir kesim olarak da tanımlanabilir. Abartılı desen ve tasarımlara sahip olmayan birçok giyim ürünü temel olarak adlandırılır. Temel şekiller sadelikleri nedeniyle birçok farklı ürünle birleştirilebilir.

Basic fit kesim ne demek?

Basic fit gömlek ne anlama geliyor sorusuna gelince, gömleklerin vücut hatlarına göre düşük kesimli olmadığı, ancak giyilmesinin kesinlikle rahat olduğu söylenebilir. Basic fit gömleklerin dayanıklı ve yüksek kalitede kalması için uygun bakım önemlidir.

Basic etek ne demek?

Moda dünyasında “basic” kelimesi basit ve zamansız parçaları ifade eder. Temel giyim genellikle minimalist tasarımlı, sade renkli ve klasik kesimli parçalardır.

Temel Basic ne demek?

Basic kelimesi İngilizcede “temel”, “ana” veya “basit” anlamına gelir. Moda endüstrisindeki karşılığı, günlük kullanıma uygun, sade bir tasarıma sahip ve konforu vurgulayan giysileri tanımlamak için kullanılır.

Basic ne oluyor?

Kelimenin tam anlamıyla “temel”, “esansiyel”, “ana”, “basit” anlamına gelen “Basic”, moda dünyasında konforu da ifade eder. Bu nedenle, basic tişörtler konfor ve zarafet sağlayan birçok özelliğe sahiptir. Abartısız tasarlanan bu giysiler, sade ve hemen hemen her stile uygundur.

Basic tarz ne demek?

Giyim sektörünün vazgeçilmez bir parçası olan Basic, tam anlamıyla şu anlama gelir: temel, temel, basit. Adına yakışır şekilde Basic parçalar, moda dünyasındaki tüm modellerin temelini oluşturur. Basit, sade ve her tarza uygun kıyafetlere Basic denir.

Basic renk nedir?

Renkler: Temel kesimler için nötr ve düz renkler kullanılmıştır. Bu renkler farklı parçalarla kolayca kombinlenebilir ve zamansız bir görünüm sunar.

Standart kalıp ne demek?

Regular fit pantolonlar, normal bel ölçüsüne sahip, kalçayı çok fazla vurgulamayan, belden bacaklara doğru düz kesimli pantolonlardır.

Regular kalıp elbise ne demek?

Normal kıyafetlerin ne anlama geldiğini sorarsanız, klasik kesimli ve dar veya yapışan olmayan kıyafetler anlamına gelir. Şık ama rahat bir ofis stili arıyorsanız, bir blazer, klasik bir gömlek ve normal kesim pantolonu birleştirerek şık bir stil yaratabilirsiniz.

Basic beden nedir?

Yaz ve kış moda dünyasının en sade kombin parçası olan Basic T-shirtler, kadın ve erkeklerin gardıroplarının vazgeçilmezi haline geldi. Basic, İngilizce’de basit anlamına gelir. Basit, rahat ve sade giyim ürünleri için kullanılan bir terimdir.

Hangi etek türü zayıf gösterir?

Kumaş: Kalın ve bol kumaşlar sizi daha zayıf gösterebilirken, ince ve parlak kumaşlar sizi daha kilolu gösterebilir. Desen: Desenli etek modelleri göz alıcı olabilir ancak çok büyük desenler sizi daha kilolu gösterebilir. Küçük ve zarif desenler seçmek daha mantıklı olacaktır.

Basic gömlek nedir?

Temel gömlekler sade, minimalist ve çok yönlü tasarımlarıyla bilinir. Temel gömlek, gardırobun olmazsa olmaz temel parçalarından biridir. “Temel” terimi temel veya temel anlamına gelir. Temel gömlekler sade, minimalist ve çok yönlü tasarımlarıyla bilinir.

Basic kesim ne demek?

Giyim sektörünün vazgeçilmez bir unsuru olarak temel, gerçek anlamı; temel, temel, sade demektir. Adından da anlaşılacağı üzere temel parçalar aynı zamanda moda sektöründeki tüm modellerin de temelini oluşturur. Abartısız, sade ve çok yönlü kıyafetlere temel stiller denir.

Basic nerelerde kullanılır?

BASIC, öğrenmesi ve programlaması kolay bir dildir. Genellikle amatör ve hobi faaliyetleri için kullanılırdı. Microsoft daha sonra kişisel bilgisayarlar için Quick Basic derleyicisini yayınladı. Bu, yazılı BASIC metinlerini makine koduna dönüştürmeyi mümkün kıldı ve böylece hız kazandı.

Regular fit basic ne demek?

Normal kesim, giyimde normal standart kesimi ifade eder. Normal kesim ile slim fit arasındaki temel fark, biraz daha bol kesilebilmeleridir.

Basic renk nedir?

Renkler: Temel kesimler için nötr ve düz renkler kullanılmıştır. Bu renkler farklı parçalarla kolayca kombinlenebilir ve zamansız bir görünüm sunar.

Standart kalıp ne oluyor?

Regular fit pantolonlar normal bel ölçüsüne sahip, kalçayı çok fazla vurgulamayan ve belden bacağa doğru düz olan pantolonlardır. Günümüzde birçok kombinde kullanılan pantolon kalıpları olduğunu söyleyebiliriz.

Regular kalıp ne anlama gelir?

Regular fit, bir giysinin normal ölçülerde yapıldığı anlamına gelir. Vücudunuzun standart ölçülerine göre uyarlandığı için rahat ve keyifli bir giyim deneyimi sunar. Regular fit giysiler vücudunuzun doğal hatlarını vurgular ve giyildiğinde nefes alabilirlik sunar.

Basic sütyen ne demek?

Basic sütyenler de iç çamaşırında rahatlığa önem veren kadınların tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Kullanımı kolay, sade ve iz bırakmayan yapısıyla en çok tercih edilen sütyen modelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yeni Escort